„Să fii OM, e lucru mare” – Momente critice, depășite cu ajutorul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare

0

Pe data de 28 iulie 2024, un incident neprevăzut a demonstrat implicarea în nevoile comunității și dedicarea polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare.

Constantin și mama sa au avut parte de un moment dificil în drumul lor către localitatea Războieni, unde micul artist urma să evolueze pe scenă. La ora 16:45, cu doar cinci minute înainte de a urca pe scenă, mașina în care se aflau cei doi a suferit o defecțiune tehnică, forțându-i să oprească pe marginea drumului.

Un echipaj de poliție care circula în zonă a observat incidentul și a intervenit prompt. Polițiștii au încercat inițial să remedieze problema mașinii, însă defecțiunea necesita mai mult timp decât aveau la dispoziție. Aceștia au acționat rapid și i-au ajutat pe cei doi să ajungă la timp la evenimentul programat.

Mai mult, polițiștii au rămas alături de cei doi, până când mașina a fost reparată și cei doi și-au continuat drumul în siguranță.

Îi felicităm pe colegii noștri agent principal Anechitoaei Adrian, agent principal Trifescu Liviu, agent de poliție Croitoru Vlăduț și agent de poliție Boboc Ionuț care au dovedit că la nevoie au o mână de ajutor întinsă în sprijinul comunității.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate