Accident cu patru victime – O familie din Neamț a ajuns la spital

0

Astăzi, 26 iulie 2024, în jurul orei 12:45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Gheorgheni au fost sesizați, prin 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Borzont.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că un bărbat, de 48 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.13/B, dinspre Joseni către Praid, ar fi efectuat o manevră de depășire a unei autoutilitare, ce se deplasa în aceeași direcție în fața sa, condusă de o femeie, de 46 de ani, din Ciumani.

Din cauza faptului că femeia ar fi efectuat un viraj de schimbare a direcției de deplasare către stânga, fără a se asigura că poate face acest lucru în condiții de siguranță, autoturismul aflat în depășire a intrat în coliziune cu vehiculul condus de aceasta.

În urma producerii evenimentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto și a doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul din Neamț, respectiv o femeie de 48 de ani și un minor de 2 ani care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată, în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că niciunul dintre cei doi conducători auto nu se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate