Adrian Niță, primarul ales de pietreni: Sprijin pentru producătorii locali și modernizarea piețelor din Piatra Neamț

0

Primarul ales al municipiului Piatra Neamț, Adrian Niță, a reiterat, printr-o postare recentă pe rețelele de socializare, angajamentele asumate în timpul campaniei electorale privind sprijinirea producătorilor locali și modernizarea piețelor din oraș. În postarea sa, primarul Niță a subliniat importanța facilitării vânzării produselor de calitate la prețuri corecte și a invitat atât funcționarii publici, cât și producătorii locali să contribuie la dezvoltarea unui plan de măsuri eficiente.

Adrian Niță a declarat că una dintre prioritățile sale este schimbarea regulamentului de funcționare al piețelor din Piatra Neamț, cu scopul de a favoriza producătorii locali.

„Anunțam încă din campania electorală că voi schimba regulamentul de funcționare al piețelor din oraș și că voi dispune toate măsurile permise de lege pentru a favoriza producătorii locali, facilitandu-le vânzarea produselor de calitate la prețuri corecte. Totodată, voi căuta soluții ca piețele de cartier să fie modernizate și funcționale”, a scris primarul ales de pietreni, în postarea sa.

Acesta a subliniat dorința sa de a vedea cât mai multe alimente produse în Neamț disponibile pe rafturile piețelor din Piatra Neamț. El a făcut un apel către angajații primăriei și conducerea SC Urban SA, firma care administrează piețele din oraș, să pregătească un plan detaliat care să sprijine producătorii locali.

„Îmi doresc sincer și sunt sigur că mulți dintre voi vă doriți ca în Piatra Neamț să se găsească la vânzare cât mai multe alimente produse aici, în Neamț. De aceea, îi rog pe toți cei care lucrează în primărie pe această zonă de competență și pe cei care conduc SC Urban SA, firma care administrează piețele din oraș, să pregătească din timp un plan de măsuri eficiente care să favorizeze producătorii locali și să-i stimuleze să își vândă produsele la prețuri corecte, atât pentru consumatorul final cât și pentru munca depusă de ei”, a menționat Niță.

Adrian Niță a vorbit și despre importanța implicării cetățenilor în procesul decizional, invitând producătorii locali să își exprime opiniile și să transmită sugestii privind măsurile care ar putea fi luate pentru a-i sprijini.

„Nu în ultimul rând, rog și producătorii locali să îmi transmită orice idee au și, mai ales, să îmi spună opinia lor despre ce ar trebui să facă primarul și primăria pentru a-i ajuta! De cele mai multe ori, deciziile luate în urma consultării cu toți cetățenii interesați de un subiect sunt mai bune și mai eficiente decât cele luate de orice om politic și de orice echipă de funcționari dintr-o primărie. Îmi doresc ca actul administrativ să vă implice și pe dumneavoastră, cetățenii, pentru a adopta cele mai bune decizii pentru orașul nostru!”, a concluzionat primarul ales.

Inițiativa primarului Adrian Niță reflectă un angajament clar pentru transparență, consultare publică și sprijinirea comunității locale. Prin aceste măsuri, se dorește nu doar îmbunătățirea funcționării piețelor din Piatra Neamț, ci și consolidarea încrederii cetățenilor în administrația locală și promovarea unui mediu economic sănătos pentru producătorii locali.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate