Un foc pus intenționat, la un pas să mistuie o întreagă gospodărie din Neamț și casele învecinate

0

Pe 20 iulie, la ora 22:09, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Bicazu Ardelean pentru stingerea unui incendiu produs la anexă gospodărească din satul Țepeșeni.


La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de SVSU Bicazu Ardelean, Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț și SVSU Bicaz Chei și IPJ.
La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească și la acoperișul casei, existând posibilitatea propagării la întreaga locuință și la alte construcții din vecinătate.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars: anexa gospodărească construită din lemn pe o suprafață de aproximativ 100 mp cu bunurile din interiorul acesteia (scule electrice, aparate electrocasnice, 100 KG de lemne de foc și alte bunuri de uz gospodăresc) și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp.
Acțiunea intenționată a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

a transmis ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate