Trei accidente rutiere într-o singură zi – Mai multe persoane au fost transportate la spital

0

În data de 21 iulie, pompierii din cadrul ISU Neamț au intervenit la trei accidente rutiere, astfel:
-în comuna Dumbrava Roșie, unde au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. Un bărbat de 27 de ani și o femeie de 48 de ani au primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ, ulterior fiind transportați la spital.
-în satul Poiana Largului din comuna Poiana Teiului, unde au fost implicate două autoturisme în care se aflau opt persoane. Cinci persoane au fost asistate medical de echipajele SMURD și SAJ, doar o femeie a fost transportată la spital.
-în satul Petru Vodă din comuna Poiana Teiului, unde un microbuz în care se aflau patru persoane a părăsit partea carosabilă. Toate cele patru persoane au fost asistate medical de echipajele SMURD și SAJ, însă doar două femei de 27 și 71 de ani a fost transportate la spital.
În toate cele trei evenimente pompierii au acționat pentru acordarea asistenței medicale și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.
(ISU Neamț)

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate