Polițiștii, activități informativ-preventive în Gara din Piatra-Neamț

0

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț– Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț au desfășurat, la data de 19 iulie a.c., activități informativ-preventive în Gara Piatra-Neamț.

În contextul în care mulți tineri călătoresc cu trenul spre litoral sau diverse festivaluri, polițiștii au oferit sfaturi valoroase pentru a preveni situațiile neplăcute. Aceste recomandări au vizat atât comportamentul în sezonul estival, cât și în afara acestuia.

Pentru a preveni incidentele precum furturile sau tâlhăriile, călătorilor le-au fost oferite sfaturi practice despre cum să-și protejeze bunurile pe durata călătoriei cu trenul. Printre recomandări s-au numărat supravegherea constantă a bagajelor și evitarea expunerii obiectelor de valoare la vedere.

Unul dintre principalele subiecte abordate de polițiști a fost pericolul consumului de droguri. Tinerii au fost informați despre riscurile asociate acestui tip de comportament, subliniindu-se importanța evitării substanțelor interzise.

Călătorii au apreciat inițiativa poliției de a desfășura astfel de activități preventive. Acțiunile poliției contribuie la creșterea nivelului de siguranță și la conștientizarea riscurilor existente în timpul călătoriilor.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate