Razii în Neamț pe străzi, în discoteci, la operatorii economici

0

La data de 19 iulie, în intervalul orar 09:00 – 12:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au acționat pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violență, prevenirea și combaterea faptelor care aduc atingere siguranței traficului rutier.

În intervalul orar 19:00-02:00, acțiunile au fost continuate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă. Alături de polițiști din cadrul SICE Neamț, specialiști din cadrul Direcției Sanitar-Veterinare Neamț și luptători SAS Neamț aceștia au acționat în cluburile și discotecile din Ion Creangă.

Pe timpul desfășurării acțiunilor au fost verificați 20 de operatori economici și legitimate peste 60 de persoane. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 60.000 de lei, fiind confiscată suma de 1.515 lei.

Totodată, polițiștii din Ion Creangă au despistat în flagrant o infracțiune la regimul rutier, fiind întocmit dosar penal.

Exemplu semnificativ:

La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 23:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat în flagrant un minor, în vârstă de 16 ani, din Ion Creangă, care conducea un moped, în aceeași localitate, fără a deține permis de conducere.

În cauză se continua cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate