Învaţă la distanţa: 7 cursuri online de top

0

În zilele noastre e mai simplu că niciodată să înveţi de la distanţă, de pe laptop său calculator, fără să faci rabat de la calitatea informaţiei şi a resurselor de învăţare. Cu ajutorul cursurilor online descoperi lucruri noi, acumulezi skilluri preţioase sau chiar faci schimbări majore în carieră. Mai mult, găseşti cursuri online pentru toate buzunarele, de la variante gratuite şi până la programe de mii de euro.

Descoperă mai jos 7 cursuri online de top, care îţi oferă şansa de a deprinde abilităţi preţioase:

IT Support

Cursurile de IT Support sunt la mare căutare în ziua de azi deoarece te pot ajuta să obţii un o poziţie entry-level într-un domeniu atât de popular. Poţi să participi la astfel de cursuri 100% online şi să obţii cunoştinţe valoroase în domeniul IT, care mai apoi să îţi servească la obţinerea unui job.

Vei găsi atât cursuri gratuite, de obicei în limba engleză, cât şi cursuri contra cost, pe care le poţi face atât în limba engleză, cât şi-n limba romană.

Pentru un astfel de curs, ai nevoie de un laptop sau de un calculator performant. În general, un laptop ori calculator cu sistem de operare de ultima generaţie şi procesor avansat reprezintă cea mai bună alegere.

Digital Marketing

Marketinul digital e din ce în ce mai popular, asta pentru că lumea online-ului se dezvoltă în ritm accelerat, iar promovarea şi vânzările în spaţiul digital cântăresc enorm într-un business. Cursurile online de marketing digital îţi pot oferi cunoştinţe vaste atât despre copywriting sau branding, cât şi despre canalele esenţiale de promovare. Printre aceste canale se număra emailul, social media, dar şi motoarele de căutare.

Dacă descrierea îţi sună bine, o mulţime de platforme oferă cursuri online de marketing digital, astfel încât tu să poţi învăţa de pe laptop său calculator, în ritmul tău.

Project Management

Project Management reprezintă un cumul de skilluri care se pot aplica în aproape orice domeniu. Managerii de proiect pot lucra în IT, Marketing, Finanţe sau chiar în domeniul Sănătăţii Publice sau al Transporturilor.

Managerul de proiect se ocupă de atingerea obiectivelor alături de întreaga echipă, dar şi de planificare sau de stabilirea bugetelor.

În cazul în care acest domeniu te atrage, poţi să înveţi mai multe despre el cu ajutorul cursurilor online, fie gratuite, fie contra cost.

Scris Creativ

Scrisul face parte din viaţa noastră într-o mulţime de moduri, iar cursurile de scris creativ te pot ajuta să monetizezi un skill complex. Scrisul creativ îţi e de folos într-o mulţime de domenii, de la publicitate şi până la marketing, relaţii publice, social media management sau jurnalism. În plus, un astfel de curs e o ocazie excelentă de a-ţi exersa creativitatea şi de a-ţi oferi o nouă provocare.

Public Speaking

Abilitatea de a vorbi în public este foarte valoroasă într-o mulţime de domenii, de la business şi până la management, vânzări sau relaţii publice. Din păcate, foarte multe persoane au o teamă de a vorbi în public, lucru ce le poate dăuna în carieră.

Cursurile online de public speaking te pot ajuta în carieră, dar şi în viaţa personală, să capeţi mai multă încredere în tine şi să te exprimi mai uşor.

Social Media Managament

Reţelele sociale se dezvoltă în ritm alert, însă se fac ani buni de când acestea oferă meserii şi joburi atât pentru manageri, cât şi pentru influenceri. Dacă îţi doreşti să afli mai multe despre social media management, poate chiar să transformi skillurile învăţate într-o meserie, poţi face asta 100% online.

Pentru cursurile online de social media management vei avea nevoie de calculator sau laptop, dar şi de smartphone.

Leadership

Cursurile de leadership devin foarte utile dacă vrei să lucrezi în management sau să ai propriul business. Abilităţile de leadership se pot învăţa, iar o mulţime de platforme online oferă cursuri, atât gratuite, cât şi contra cost. Dacă alegi să înveţi în limba engleză vei găsi o varietate mai mare de programe din care să alegi, unele chiar oferite de universităţi de top din lume.

Optează pentru un laptop performant ca să înveţi cât mai uşor, precum cele de la Lenovo – sau un laptop Lenovo Legion.

Cum găseşti cursurile potrivite?

Ca să găseşti cursurile potrivite pentru nevoile tale, asigură-te că foloseşti cuvintele potrivite în căutarea pe internet. De obicei, doar câteva cuvinte sunt de ajuns pentru a obţine exact ce cauţi. Spre exemplu, dacă îţi doreşti să găseşti cursuri de It Support, cauta “IT Support courses” sau “IT Support Certifications”. Desigur, dacă îţi doreşti rezultate în romana, poţi căuta respectivele sintagme traduse în limba romană.

Nu uita nici să verifici platformele populare de cursuri, unde găseşti de obicei o mulţime de variante bune. Acestea sunt Coursera, EdX şi Udemy.

Dacă vrei să înveţi de la distanţă, cursurile online reprezintă o soluţie perfectă. Foloseşte lista de mai sus ca să descoperi cele mai potrivite cursuri pentru nevoile tale şi să îţi duci cariera la nivelul următor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate