George Simion a semnat contracte pentru Planul SIMION cu românii din Spania

0

Sute de români stabiliți în Spania s-au întâlnit luni, 15 iulie, cu președintele AUR, George Simion. Cu acest prilej, aceștia au semnat și contractele de înscriere în Planul SIMION, program ce are ca obiectiv înlesnirea întoarcerii acasă a românilor din diaspora.

„Avem o țară atât de bogată, cu munți, cu mare, cu Deltă, suntem în Grădina Maicii Domnului și, pe timp de pace, suntem țara care și-a alungat cetățenii. Peste 6-7 milioane de români locuiesc peste hotare. Noi, ca neam, ca țară, dispărem și în locul vostru, în România, sunt aduși indieni, pakistanezi, srilankezi sau nepalezi.(…) Pentru că este ultima noastră șansă ca națiune să ne ridicăm în picioare și să avem o țară bogată, noi am pornit un proiect care vizează și românii din diaspora, ca statul să asigure terenul și utilitățile pentru cei care vor să își construiască o casă. Am vorbit cu constructori și dezvoltatori imobiliari ca un apartament de 50 mp, cu două camere, să coste 35 de mii de euro, dând posibilitatea și oamenilor care au strânse puține economii să aibă un viitor”, a declarat George Simion, în cadrul întâlnirii cu comunitatea românilor stabiliți în Spania.

Prin Planul SIMION, liderul AUR și candidat la alegerile prezidențiale, își propune să sprijine familiile de români și să crească natalitatea.
„Din ce în ce mai puțini copii se nasc în România. Se nasc mai mulți copii cu părinți români în afara granițelor și trebuie cumva să îi convingem pe acei oameni să se întoarcă în țară. Foarte mulți români lucrează în străinătate în construcții. Pe aceiași bani ar putea lucra în construcții în țară, dacă există un program dezvoltat corespunzător. Noi trebuie să construim cartiere noi și să aducem familiile tinere să își trăiască viața, că nu este o bogăție mai mare decât oamenii”, a subliniat George Simion.
La finalul conferinței, românii prezenți la conferință au semnat contractul de înscriere în Planul SIMION pentru a beneficia de o locuință la prețuri accesibile.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate