Tinere dispărute din Neamț/Dacă aveți informații apelați de urgență numărul „112” (FOTO)

0

La data de 15 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la faptul că, la data 14 iulie a.c., MANIA BIANCA RODICA și MANIA MARINELA SIMINA, în vârstă de 18 ani, respectiv 16 ani, au plecat de la domiciliul din localitatea Oniceni și nu au mai revenit până în prezent.

Semnalmente MANIA BIANCA RODICA: înălțime – 1,60 cm, constituție slabă, păr roșcat-lung, ochi căprui. La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o rochie scurtă de culoare albastră, fiind încălțată cu pantofi sport de culoare albă.  

Semnalmente MANIA MARINELA SIMINA: înălțime – 1,50 cm, constituție corpolentă, păr șaten-scurt, ochi negri. La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o rochie scurtă de culoare roșie, fiind încălțată cu pantofi sport de culoare albă.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori sa anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate