Incendiu violent în miez de noapte (NEAMȚ/VIDEO-FOTO)

0

În noaptea aceasta, la ora 01:00, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină în satul Șoimărești din comuna Drăgănești pentru stingerea unui incendiu produs la o casă.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului Târgu-Neamț și SVSU Drăgănești.
La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat în întreaga gospodărie, la 2 locuințe și 4 anexe gospodărești.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars: aproximativ 250 mp din acoperișurile a două locuințe, 4 anexe gospodărești cu o suprafață de 150 mp, 10 mc lemne, 5 tone de cereale, unelte agricole și 60 de păsări și s-au deteriorat mobila și aparatura electrocasnică.
O femeie de 74 ani, ce a suferit atac de panică, a fost asistată medical de echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital.
Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă a acestui incendiu.

Sursa: ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate