Încet și sigur, Piatra-Neamț se transformă într-un oraș al infracțiunilor/Depistați în flagrant de Poliție

0

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier, au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe DN 17B, în localitatea Fărcașa.  

Conducătorul auto, în vârstă de 41 ani, din Hangu, a prezentat polițiștilor un document ce ar fi prezentat caracteristicile unui permis de conducere.

Deoarece polițiștii au avut suspiciuni cu privire la veridicitatea documentului prezentat s-a procedat la verificarea acestuia, rezultând faptul că, bărbatul în cauză nu deține drept de a conduce vehicule.

În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe DN 15, în localitatea Bradu, au depistat un autoturism care se deplasa cu o viteză de 133 km/h.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că autoturismul este condus de un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Piatra-Neamț.

În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

***

La data de 14 iulie a.c., în jurul orelor 10:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe DC 62, în localitatea Stănița, au efectuat semnal de oprire pentru un autoturism, conducătorul auto neconformându-se.

În urma activităților desfășurate de polițiști a fost identificat și depistat conducătorul auto, un tânăr de 23 de ani, din Roman, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu era înmatriculat. 

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

***

În noaptea de 15 iulie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț, au depistat în flagrant un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bistriței, din Piatra-Neamț, sub influența alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 1,12  mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

***

La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț, au depistat în flagrant un bărbat, în vârstă de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Petru Rareș, din Piatra-Neamț, sub influența alcoolului.

Conducătorul auto, din Piatra-Neamț, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0,57  mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

***

La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 06:45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, au depistat în flagrant un bărbat, în vârstă de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tirului, din Roman, sub influența alcoolului.

Conducătorul auto, din Roman, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0,50  mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate