APAVITAL începe activitatea la Roman

0
  • 9 iulie 2024 –

Pe data de 20 iunie 2024 a fost aprobat de către Adunarea Generală a membrilor ARSACIS Actul Adițional nr. 6 la Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de apă și de canalizare nr. 48/2009 – consolidat 2021, prin care Municipiul Roman a delegat către societatea APAVITAL S.A. gestiunea serviciilor publice de apă și de canalizare. Prin parcurgerea acestui pas s-au finalizat etapele necesare pentru începerea activității de operare a serviciilor publice de apă și de canalizare din mun. Roman către APAVITAL S.A.
Pe data de 25 iunie 2024 a avut loc o întâlnire între conducerile APAVITAL S.A., CJ Apa Serv Neamț și actualii angajații din cadrul CJ Apa Serv Neamț care își desfășoară activitatea pe raza mun. Roman, referitoare la condițiile și procedurile de închidere a contractelor de muncă ale acestora cu CJ Apa Serv Neamț și de încheiere a noilor contracte de muncă cu APAVITAL S.A..
Ulterior, în aceeași zi, a avut loc o nouă ședință de lucru, la care au participat membri ai conducerilor și alți reprezentanți ai celor doi operatori, prin care au fost stabiliți pașii care vor fi parcurși pentru finalizarea eficientă și fără perturbări în alimentarea cu apă a utilizatorilor a procedurilor de predare-primire a patrimoniului sistemului public de apă și de canalizare din mun. Roman, din administrarea CJ Apa Serv Neamț către UAT Roman și, ulterior, de transfer a acestuia de la UAT Roman în administrarea APAVITAL S.A.. Odată parcursă această etapă, APAVITAL va putea începe efectiv activitatea de operare a serviciilor publice de apă și de canalizare din mun. Roman
În baza celor convenite între conducerile celor doi operatori, în perioada următoare personalul CJ Apa Serv Neamț va realiza ultimele citiri ale contorilor, astfel încât să se poată îndeplini condițiile necesare începerii efective a activității de operare de către APAVITAL S.A., începând cu data de 15 iulie 2024.
După începerea activității de operare a serviciilor publice de apă și de canalizare de pe raza mun. Roman, APAVITAL va demara o evaluare a sistemului de alimentare cu apă și de canalizare, astfel încât să se demareze cât mai rapid lucrări de reparații și intervenții, cu scopul reducerii pierderilor de apă și pentru revenirea la furnizarea apei către publicul romașcan în regim de continuitate, în cel mai scurt timp realist posibil.
De asemenea echipele din cadrul direcției comerciale a APAVITAL vor demara procesul de contractare a serviciilor de furnizarea a apei și de canalizare a apelor uzate, atât cu asociațiile de proprietari, cât și cu persoanele fizice și juridice titulare de contracte de furnizare.
Detalii suplimentare puteți afla sunând la Centrul de Contact al APAVITAL, la numărul 0232969 sau adresând întrebările dumneavoastră în scris, pe adresa [email protected] ori prin intermediul formularului de contact de pe site-ul apavital.ro.
Vom reveni cu actualizări și informații suplimentare ori de câte ori situația o va cere.

Biroul de presă APAVITAL S.A.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate