ACUM: accident rutier cu victimă în Piatra-Neamț/Șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat într-o rigolă după ce a fost înțepat de o albină (FOTO)

0

O informare de ultima oră transmisă de IPJ Neamț anunță producerea unui accident rutier în Piatra-Neamț pe Aleea Tineretului. Potrivit primelor date se pare că șoferul ar fi lovit un cap de pod după ce a fost înțepat de o albină.

La momentul redactării acestui articol nu se cunosc mai multe date. Revenim cu un comunicat oficial în scurt timp.

OFICIAL ISU NEAMȚ:

Prin apel la 112, la ora 09:20, pompierii au fost solicitați să intervină pe strada Aleea Tineretului din municipiul Piatra-Neamț la un eveniment rutier unde un autoturism în care se afla doar conducătorul auto a părăsit partea carosabilă și a intrat într-o rigolă.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM cu personal medical).
Cu ajutorul echipamentelor specifice din dotare, pompierii au extras din interiorul mașinii un bărbat de aproximativ 76 de ani. Persoana a fost preluată de echipajul medical SMURD TIM în stare de conștiență, ulterior fiind transportată la spital.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate