Incendiu într-o comună din Neamț/Un bărbat care a suferit arsuri a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la UPU (FOTO)

0

În data de 29.06.2024, ca urmare a unui apel la 112 din jurul orei 20:20, pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț au intervenit în comuna Piatra Șoimului pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o butelie.


Butelia a fost evacuată din bucătărie de către proprietarul locuinței. Bărbatul de 45 de ani a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și inferioare dar și la nivelul feței. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la UPU Piatra-Neamț.
Pe lângă rănirea bărbatului, incendiul a produs și pagube materiale: au ars 4 mp din lambriul din pvc al locuinței, materiale textile din imediata apropiere a acesteia și 2 ml de gard din lemn.
Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unor scăpări de gaze combustibile și a modului greșit de verificare a etanșeității buteliei cu GPL prin utilizarea flăcării deschise
, a transmis Căpitan Irina POPA – ISU NEAMȚ.

made in neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate