S-a dat startul manifestărilor dedicate orașului nostru: Piatra Fest 2024!

1

Poliția Locală Piatra Neamț acționează zilele acestea cu efective sporite, astfel încât pietrenii și nu numai, să se bucure de Zilele Orașului Piatra Neamț, fără a avea parte de incidente care tulbură ordinea și liniștea publică, distracția și voia bună.

Astfel, polițiștii locali de ordine publică vor asigura măsuri specifice pe Platoul Curții Domnești unde vor avea loc spectacole și manifestări cultural artistice, precum și în Parcul Central unde se desfășoară Piatra Food Fest.

Traficul rutier și pietonal va fi fluidizat de mai multe echipaje ale Serviciului Siguranță Rutieră, mai ales că în această perioadă exisă mai multe restricții de circulație în zona Curții Domnești.

Totodată, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control – Compartiment Activități Comerciale și Compartiment Protecția Mediului, vor fi prezenți printre comercianții participanți la Piatra Food Fest, asigurându-se că sunt respectate prevederile legale în privința serviciilor de alimentație publică, dar și modul în care se păstrează curățenia.

De asemenea, Dispeceratul Poliției Locale Piatra Neamț funcționează 24 de ore din 24, iar în cazul în care sunteți martorii sau protagoniștii unor evenimente de natură antisocială, aveți polibilitatea de a apela în timp real Poliția Locală Piatra Neamț, tel. 0233.231.300.LA MULȚI ANI, PIETRENI! LA MULȚI ANI, PIATRA NEAMȚ

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Rusu v spune

    Domnilor de la primărie de ce nu amenajați aceste târguri în zona ștrand unde aveți parcări imense, locuri de joacă pentru copii, infrastructura și spațiu destul de ce nu aprobați construirea unui pod nou și larg în zona pasarelei?
    Acolo puteți amenaja și orășelul copiilor fără să deranjați centrul orașului și așa destul de aglomerat și înghesuit cu fel și fel de restricții aberante
    Treziți-vă la realitate în interesul cetățenilor
    Nu mai aplecați urechea după anumite persoane care au interesul l-o personal

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate