Stradă din Piatra-Neamț, asfaltată cu simț de răspundere. Atunci când lucrările sunt preluate de o firmă serioasă, se poate face treabă ȘI în weekend (VIDEO)

4

Cu ceva timp în urmă publicația noastră atrăgea atenția asupra faptului că pe un sector de drum al vestitului coridor de mobilitate, asfaltul turnat pe repede înainte, fără reparații anterioare, se dezintegra văzând cu ochii plecând la plimbare centimetru cu centimetru lipit de anvelopele autoturismelor:

Ieri (n.red, sâmbătă, 22 iunie), firma DANLIN XXL a remediat problema iar acum se circulă așa cum ar fi trebuit să se circule de la bun început. De notat este faptul că în acest caz nu putem arăta cu degetul spre constructor, ci spre cel/cei care au proiectat o …mizerie.

Aceasta este diferența dintre o firmă serioasă, DANLIN XXL, și Primăria Piatra Neamț, care, până dă o comandă la Publiserv să rezolve o problemă la un drum, trec trei anotimpuri (la propriu, nu cele ale lui Vivaldi).

Pe aceeași temă, într-o notă mai comică:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
  1. Emil spune

    Florin…… contractele cu statul nu se câștigă la licitația care o știm noi ca definiție……se licitează care dă mai mult comision, apoi firmele își recuperează banii din economia făcută la materiale (1-2 cm grosime lipsă la stratul de asfalt, ingrediente ieftine in compoziția asfaltului, etc), pași de lucrare făcuți de mântuială sau deloc, etc

  2. Florin spune

    Nu trebuia facuta pe garantie ? Ca abia fusese asfaltat acolo ? Sau e alta firma care a rurnat initial asfaltul ? Fara garantie ? Problema pleaca de la contracte ca nu sunt specificate de primarie ca lipsa calitatii presupune penalitati pt firma care a castigat contractul, la fel penalitati de intarziere sau ca se retrag oamenii de la lucru samd… pestele de la cap se impute

    1. Mihai spune

      Dacă în filmare se vad ” cacarabeliții”, la ce sa te aștepți?

  3. Mc spune

    Oare responsabilii pățesc ceva sau rămân cu premiile pt marile rezultate. Daca as fi mai tânăr as pleca din tara asta plina de lichele.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate