În ciuda dușmanilor, CSM Ceahlăul a primit licența pentru Liga a II-a

0

Astăzi, 21 iunie 2024, o veste extraordinară pentru Piatra-Neamț și pentru suporterii Ceahlăului: echipa noastră a primit licența pentru a participa în Liga a II-a în sezonul 2024-2025. Această realizare nu este doar o confirmare a capacității echipei de a evolua la un nivel superior al fotbalului românesc, ci și o poveste de succes despre cum determinarea și devotamentul pot învinge orice obstacol.

Într-o perioadă în care vocea unui grup interesat de plafonarea echipei a încercat să submineze aspirațiile acesteia, existând îndoieli și speculații nefondate, echipa a reușit să demonstreze contrariul, luptându-se nu doar pe plan sportiv, ci și cu o campanie de dezinformare, orchestrată cel mai probabil de interese ascunse, prin care s-a încercat să se submineze eforturile sportive și să îndepărteze suporterii și sponsorii.

Cu toate acestea, conducerea CSM Ceahlăul Piatra-Neamț nu s-a lăsat intimidată. Prin depunerea unui apel hotărât și o prezentare riguroasă a argumentelor, au reușit să obțină o reevaluare corectă a dosarului. Astăzi, au primit confirmarea că tot ceea ce au făcut a fost în conformitate cu regulamentele și standardele necesare pentru a participa în Liga a II-a.

Daniel Mahu Moisii, președinte delegat al clubului, a subliniat importanța acestei decizii pentru viitorul echipei și al comunității de suporteri: „Ne bucurăm de această decizie, dar știam că merităm această șansă. Am demonstrat că suntem pregătiți să ne ridicăm la nivelul competiției și să oferim suporterilor noștri o experiență de fotbal de neuitat în Piatra Neamț.”

Pe lângă mulțumiri aduse celor care au susținut clubul în această luptă, precum doamna Iliana Mironaș, domnul Ioan Mironaș, doamna Daniela Griza și avocatul Dragoș Baltă, CSM Ceahlăul se pregătește acum cu încredere sub comanda noului antrenor principal, italianul Marco Veronese. Planuri detaliate despre lotul echipei și programul de pregătire vor fi dezvăluite în curând, pentru a exista asigurări că fiecare pas înainte este bine pregătit și executat.

În final, această reușită nu este doar a echipei, ci a întregii comunități care a rămas alături de CSM Ceahlăul în momentele dificile. Este o poveste de inspirație despre cum perseverența și determinarea pot depăși orice obstacol, transformând visurile în realitate. Acum, cu licența în mână, echipa privește cu optimism și nerăbdare spre viitoarele provocări și succese ale Ceahlăului în drumul său spre glorie în Liga a II-a.

Desigur, rămâne întrebarea cine sunt cei care încontinuu au depus eforturi în a face rău echipei și a îndepărta suporterii, dar mai ales sponsorii care au un rol definitoriu în fotbal.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate