Asfaltul de pe culoarul de mobilitate din Piatra-Neamț începe să migreze. Aici sunt banii dumneavoastră (IMAGINI)

2

Nu a trecut nici măcar un an de la finalizarea lucrărilor pe culoarul de mobilitate de pe variantă, în Piatra-Neamț, și porțiuni de asfalt au început să migreze și să se desprindă de restul drumului.

Cineva cu siguranță va trebui să răspundă de modul în care au fost implementate aceste proiecte fără a se lucra în profunzime la consolidarea infrastructurii de sub asfalt.

Priviți aceste imagini care nu mai au nevoie de alte comentarii. Concluziile le trageți dumneavoastră, din ai căror bani se plătește o cofinanțare record.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Spartacus spune

    Nu-i vorba de proiectare,ci este vorba tocmai de execuție!! În primul rand este vorba de patul drumului pe care se așterne asfaltul.Daca nu are granulometria prescrisa prin proiect și nu se realizează gradul de compactare,acesta va suferi tasari ce vor compromite stratul de asfalt.Dar cred ca în acest caz este vorba de calitatea și modul de punere în opera.Pentru a avea un asfalt de buna calitate tre baie îndeplinite următoarele cerinte:
    -bitum de cea mai buna calitate
    -agregate de cariera concasate cu gradul de uzura pŕscris în proiect
    -temperatura asfaltului marfa la punere în opera sa fie de minim 150 grade C0
    -Nu se toarnă asfaltul în condiții de temperatura exterioara mai mica de 10 gr.C,petit de ploaie sau ninsoare
    -echipamentele și utilajele tehnologice utilizate
    -respectarea Caietului de sarcini specific acestui gen de lucrări.
    CE din aceste cerințe minime s- au respectat sau Nu???

  2. Mihai spune

    Cel mai incompetent primar care a existat vreodată la Piatra Neamț!
    A irosit milioane de euro pe lucruri de nimic !
    Pe langa asfaltul prost, a lasat distante de centimetri în înălțime la gurile de canal! Separatoare de benzi aiurea, fără motiv,
    Sute de semafoare puse fără rost ,parcări reduse ,copaci exotici într-un oraș de munte ,parc zoo de peste 100 de ani inchis ca asa a vrut creierașul lui ! Pod dărâmat fără motiv serios și multe, multe altele pt care cineva ar trebui sa-l tragă la răspundere !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate