NEAMȚ: un șofer nu a vrut să oprească la semnalele Poliției/Ulterior mașina a fost găsită abandonată iar numerele de înmatriculare demontate (VIDEO)

0

La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 19.10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au efectuat semnal de oprire al unui autoturism, care se deplasa pe DN 15D, în localitatea Bozieni de Sus, pe direcția Piatra-Neamț spre Roman.

Conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor polițiștilor, acesta continuându-și deplasarea către municipiul Roman.

În urma căutărilor efectuate de polițiști, pe un teren agricol, din localitatea Trifești, a fost identificat și depistat conducătorul autoturismul în cauză și ulterior autoturismul care era abandonat și avea numerele de înmatriculare demontate.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Gherăești, persoană aflată sub măsura controlului judiciar, dispus de Tribunalul Suceava, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigarete, avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, bărbatul fiind reținut pentru o perioadă de 24 ore.

La data de 16 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat de polițiști Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, acesta fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate