Coliziune între două autoturisme soldată cu o victimă/Unul dintre șoferii implicați era băut

0

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Târgu-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 50 de ani din Tulcea conducea un autoturism pe strada Ion Creangă din Târgu-Neamț, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani din Târgu-Neamț care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 42 de ani, din Urecheni, pasager în ultimul vehicul, aceasta fiind transportată la o unitate medicală.

Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul primului conducător auto.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate