Repetenții electorali de la PNL Neamț, mândri că de data asta au rămas corigenți doar cu media 4

1

Ieri, PNL Neamț a ținut o conferință de presă la care a invitat doar o parte a presei, de frica întrebărilor incomode. La conferința de presă, cei de la PNL au declarat că au terminat lupta politică, dar de fapt, la alegeri s-au întâmplat lucruri ciudate cu suspiciuni de fraude electorale și că ei vor să se așeze la masa negocierilor cu toate forțele politice, dar nu prea ar negocia majorități cu unii, și așa mai departe.

Au mai spus liberalii că sunt cele mai bune rezultate obținute de ei vreodată și se mândreau cu asta, la fel cum se mândrește un repetent că anul acesta a rămas corigent doar cu media 4, în timp ce în anii trecuți rămăsese repetent cu 3 și 2.

Au mai spus liberalii că merg în aceeași formulă de conducere a PNL Neamț în continuare, ceea ce înseamnă că la parlamentare, dacă nu se lipesc de PSD, numărul de parlamentari pe care îl vor obține la Neamț va fi maxim 2. Nu poți să te duci din localitate în localitate și să te prezinți ca fiind 100% echipa care va conduce județul și, după trei luni în care se vede clar că ai mințit, să te prezinți din nou cu aceiași politicieni în fața oamenilor pe care tocmai i-ai mințit și să le spui cum vei conduce țara din Parlament.

PNL a făcut prea mult spam cu mesajul electoral în care s-au declarat viitori conducători ai consiliului județean ca acum lumea se nu se uite ciudat la ei dacă vor vedea aceiași oameni cu altă poezie la parlamentare.

Din conferința de presă de azi a PNL Neamț s-a văzut clar că nu există nicio tendință de reformare și ipocrizia este cât casa. Președintele PNL Neamț, George Lazăr, zicea că primarul Carabelea a cam dat-o de gard, dar că el, marele Lazăr, a obținut mai multe voturi decât la alegerile anterioare. Păi nu e nicio diferență. Și Carabelea a pierdut, dar a obținut mai multe voturi decât la alegerile trecute și, dacă se merge în această logică, dacă e ras politic Carabelea, ar trebui să fie ras politic și Lazăr, dar nu e cazul la PNL Neamț. La ei e mai greu cu asumarea.

Așadar, anticiparea noastră este că singura șansă reală a PNL Neamț să nu o ia pe urma PDL este să se agațe de PSD și să aibă liste comune. Dacă liberalii nemțeni merg unii singuri la parlamentare și dacă nu își schimbă conducerea filialei județene, vor sta în opoziție următorii 12 ani cel puțin.

Mesajul ascuns al conferinței de presă de ieri a fost transmis prin prezența lui Adrian Ciobanu, poziționat în partea dreaptă a lui George Lazăr, ceea ce ar putea indica o pregătire a lui Ciobanu pentru o funcție importantă de parlamentar sau secretar de stat. De asemenea, prezența lui Valentin Stavarache în partea stângă a șefului PNL ar putea indica pregătirea lui pentru o funcție importantă la nivel local, cel mult județean.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. vasile r spune

    Domnilor , acesti pamblicari au mers tot timpul la intimidare, Acesti politicieni au profitat de bunul simt al cetatenilor si au umblat tot tyimpul cu intimidari asupra votantilor creduli
    Am stiut de un an de zile ca nu vor sa faca nimic pentru bunastarea cetatenilor
    Nu au adus fonduri in municipiul Piatra Neamt si nu au facut nimic pentru cetatenii judetului sa implementeze fonduri europene

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate