IPJ Neamț, noi date despre tragedia în urma căreia un motociclist și-a pierdut viața

0
FOTO: Salvamont

La data de 11 iunie, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 16:40, pe când se deplasa împreună cu un grup de motocicliști, pe traseul Durău – Izvorul Muntelui, ar fi observat lipsa unuia dintre aceștia. Începând cu data de 9 iunie, grupul format din 7 motocicliști, efectua o deplasare pe un itinerariu amplu, pornind din Timișoara, până la Lacul Roșu. Amănunte aici – click.

Deși s-a încercat apelarea repetată pe telefonul mobil, acesta nu a răspuns.

Urmare a acestei sesizări, au fost constituite echipe complexe de căutări, formate din polițiști, pompieri, jandarmi, salvamontiști și voluntari.

În perioada 11-12 iunie a.c., atât pe timpul nopții cât și ziua, au fost desfășurate căutări pe o distanță de aproximativ 30 de km, nefiind identificate indicii cu privire la dispariția acestuia.

La data de 12 iunie a.c., în apropierea Parcul Național Ceahlău, la o diferență de nivel de aproximativ 4 metri, a fost identificată persoana căutată.

Din nefericire aceasta nu prezenta semne vitale.

Urmare a cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, într-o zonă de drum în pantă și cu succesiune de curbe, bărbatul în vârstă de 35 de ani, din Sibiu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, plonjând în albia pârâului Izvorul Muntelui.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Mulțumim tuturor colegilor și voluntarilor implicați în activitatea de căutare.

Condoleanțe familiei!

a transmis inspector de poliție Ciofu Ramona – IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate