„Ziua Părinților de îngeri” va fi comemorată și în acest an la Curtea Domnească – duminică, 16 iunie

0

„Ziua Părinților de îngeri” va fi comemorată și în acest an la Piatra-Neamț duminică, 16 iunie, pe platoul Curții Domnești începând cu orele 19, unde vor fi înălțate baloane albe, colorate, ca un simbol al iubirii necondiționate trimise tuturor copiilor plecati la cer.

Pentru al 8-lea an consecutiv, Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț comemorează copiii plecați mult prea devreme dintre noi. Singurul eveniment de acest gen din România, Ziua Părinților de Îngeri, reunește activități desfășurate concomitent în mai multe orașe din țară, sub egida organizației E.M.M.A București, un proiect inițiat de Bianca Brad.

Anul acesta, la Piatra-Neamț, părinții, apropiații, susținătorii lor și voluntarii Asociației Născută Înger ne vom întâlni pe platoul Curții Domnești pentru a lansa baloane albe, colorate, ca un simbol al iubirii și dorului pentru îngerii plecați la cer!
Pierderea unui copil este devastatoare. Este una dintre cele mai dificile experiențe pe care un părinte poate să le îndure.

Suferința continuă zile, săptămâni, luni sau chiar ani. În timp ce unele emoții pot fi exprimate ușor față de cei apropiați, alte emoții precum vinovăția, regretul sau frica nu sunt transpuse niciodată în cuvinte.

Modul în care este exprimat doliul în urma pierderii unui copil diferă de la persoană la persoană. În timp ce unii părinți preferă să vorbească despre pierderea lor, alții preferă să se cufunde în liniște și singurătate.

Noi, voluntarii îngerilor, suntem alaturi mereu de părinții care și-au pierdut copiii.

Tema acestui an este: „Te rog nu mă evita. Simt și așa suficient de multă durere. Ascultă ceea ce am de spus și acceptă-mi durerea.”

După pierderea unui copil, părinții se simt ca și cum ar fi amorțiți, refuzând să mai trăiască, se simt vinovați chiar și pentru faptul că ei respiră.

Slujba de comemorare va fi la Biserica Sf. Ioan Domnesc, susținută de părintele Adrian Ciprian Timofte, căruia îi mulțumim infinit. La orice eveniment de acest gen ne este alături.

Vă așteptăm alături de noi începând cu ora 18 pentru a aprinde o lumânare și a lansa baloanele dorului și iubirii pentru îngerii noștri.

Pierderea unui copil nu este ceva peste care o să treci, dar este ceva cu care o să înveți să trăiești.

Carmen Suciu – Asociația Născută Înger Piatra-Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate