Tragedie în Neamț: Un motociclist dispărut a fost găsit decedat

0

Căutările pentru un motociclist dispărut ieri în zona DJ 155F – Axial s-au încheiat într-un mod tragic, anunță Salvamont Neamț. Intervenția, la care au participat echipaje importante ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) și Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț, Salvamont, Jandarmerie etc., a durat toată noaptea. Operațiunea a fost suspendată inițial în jurul orei 03:00, fiind reluată la primele ore ale dimineții.

Salvamont Neamț a intervenit cu trei autospeciale, iar centrul de analiză a datelor aeriene SARUAV a fost activat, utilizând o termodronă în încercarea de a localiza victima. Din păcate, motociclistul a fost găsit decedat în urma vizionării mai multor camere fixe, la ieșirea din sectorul de pădure, lângă un pod cu acces dificil.

Conform unor surse, motociclistul făcea parte dintr-un grup care se deplasa către Bicaz. Alarma a fost dată imediat după sesizarea dispariției și au început căutările.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele acestui tragic accident.

Condoleanțe familiei!

FOTO: Salvamont

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate