Oprirea furnizării apei în Piatra-Neamț și 4 comune, prelungită până pe 12 iunie, ora 8.00 din cauza condițiilor meteo și complexității lucrărilor

0

Având în vedere complexitatea lucrărilor de execuție a cuplării conductei Dn 600 din NOD 0, realizate de către SC Moldocor SA în calitate de executant și îngreunate de condițiile meteo nefavorabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este nevoită să prelungească perioada de întrerupere a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă până la data de 12.06.2024, ora 08:00, pentru toate zonele afectate din:

  • Comuna Gârcina
  • Comuna Girov
  • Comuna Dochia
  • Sat Bistrița din Comuna Alexandru cel Bun
  • Municipiul Piatra Neamț

Nu sunt afectate Spitalul Județean Neamț și nici cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța, Văleni, strada Tineretului și Ștrand Piatra Neamț.

Având în vedere atât timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, cât și situațiile generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optima pentru toate zonele afectate se va realiza în data de 14.06.2024 începând cu ora 12.00.

APA SERV

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate