Fetiță de 6 ani acroșată de o trotinetă electrică în Piatra-Neamț/Micuța a ajuns cu mama ei la UPU

0

La data de 10 iunie a.c., orele 08:50, polițiștii din cadrul Biroul Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați despre faptul că, la Unitatea de Primiri Urgențe Piatra-Neamț s-a prezentat o persoană reclamând că fetița ei, în vârstă de 6 ani, în timp ce se deplasa pe strada Gavril Galinescu, din Piatra-Neamț, a fost acroșată de o trotinetă electrică.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că, în jurul orei 07:40, în timp ce o persoană se deplasa pe trotinetă electrică, pe strada Gavril Galinescu, ar fi acroșat-o pe minora în cauză, care traversa strada.

În urma evenimentului produs, conducătorul trotinetei a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției, minora fiind transportată la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri  medicale.

Urmare a activităților informativ-operative desfășurate de polițiști, a fost identificat autorul accidentului rutier, un minor în vârstă de 16 ani, din localitatea Negrești.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui doar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate