Intervenții ale pompierilor noaptea trecută – Copaci rupți, bucăți de acoperiș smulse de vânt

0

Ca urmare a manifestării fenomenelor meteorologice din noaptea trecută forțe și mijloace de intervenție din cadrul ISU Neamț au acționat pentru limitarea efectelor produse astfel:

  • în municipiul Roman, pe bulevardul Roman Mușat un echipaj din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere și o autospecială pentru salvare de la înălțime a intervenit alături de SVSU Roman pentru îndepărtarea unor bucăți din acoperișul unui bloc cu patru etaje.
  • în localitatea Ruseni, comuna Borlești voluntari din cadrul SVSU Borlești au intervenit pentru îndepărtarea acoperișului unei case care a fost luat de vânt.
  • în comuna Bicaz Chei voluntari din cadrul SVSU Bicaz Chei, alături de doi lucrători de la SDN și doi polițiști au intervenit pentru îndepărtarea unor copaci căzuți pe DN 12C.
  • în municipiul Piatra-Neamț, pe strada Independenței un echipaj din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț cu o autospecială complexă de intervenție a intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut peste firele rețelei electrice.
  • în municipiul Piatra-Neamț, pe strada Mihai Viteazu voluntari din cadrul SVSU Piatra-Neamț au intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate