Urmează marea mâncătorie în PNL Neamț

0

Alegerile locale au trecut și, cum ne-a obișnuit PNL Neamț de-a lungul anilor, urmează acum să se mănânce între ei. Mai concret și în opinia noastră, la masa liderilor PNL Neamț sunt doar două poziții în care se poate afla cineva: ori pe scaun, ori în meniu.

Așadar, cei care au candidat și au pierdut scaunul pentru care au candidat vor fi în meniu pentru ceilalți care sunt pe scaune. Dacă în alte situații acest tip de comportament intern în PNL Neamț a adus deservicii partidului, acum, analizând modul în care a condus campania George Lazăr, președintele PNL Neamț, și modul în care se comportă acesta, trecerea lui în meniu ar aduce doar avantaje organizației.

Modul total toxic în care face actualul președinte al PNL Neamț politică și suspiciunile de corupție care plutesc asupra sa, și aici nu ne referim doar la suspiciunile din spațiul public ci și cele care sunt deja în dosarele de pe masa DNA, nu prefigurează de loc un viitor bun ca imagine pentru PNL Neamț.

Dacă într-un timp foarte scurt PNL Neamț nu reușește să se debaraseze de George Lazăr și DNA apucă să trimită vreun comunicat despre numirea prin fapte de corupție a fostului șef de la Direcția Silvică sau alte năzbâtii penale în care apare numele lui George Lazăr, soarta PNL Neamț va fi și mai dramatică la următoarele alegeri.

Vom urmări cu interes ce va face acum PNL Neamț în privința lui George Lazăr și a lui Andrei Carabelea, care nu este chiar la fel de toxic din punct de vedere politic precum Lazăr, dar are tendințe să devină prin manifestările sale din ce în ce mai dese în care își exteriorizează nevoia de a minți, de a fabula și de a inventa povești care îl avantajează.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate