FOTO/L-ați văzut? Bărbat din Neamț, dat dispărut

0

La data de 7 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 56 de ani, cu privire la faptul că, la data de 6 iunie a.c., fratele său OJICĂ CONSTANTIN, în vârstă de 64 de ani, a plecat cu o bicicletă de la domiciliul din localitatea Războieni și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime – 1,65 cm, greutate – 60 kg, păr alb-castaniu, ochi negri. Persoana în cauză poartă barbă.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare negru cu alb, cămașă de culoare gri, bocanci de culoare neagră.

Bicicleta cu care persoana dispărută se deplasează are culoare gri, fiind prevăzută cu un coș tip port-bagaj de culoare verde/albastru.

Totodată, facem precizarea că persoana în cauză obișnuiește să plece de la domiciliu în mod frecvent, revenind ulterior.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori sa anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate