CSM Ceahlăul are un nou antrenor începând cu 1 iulie

0

Marco Veronese a ajuns la un acord cu CSM Ceahlăul Piatra-Neamț și va fi antrenorul echipei noastre începând cu 1 iulie 2024. Înțelegerea se va întinde pe perioada a doi ani, anunță clubul pietrean.

Antrenorul este în vârstă de 48 de ani, pe care i-a împlinit pe 22 mai. În cariera de antrenor începută în 2012 a ocupat funcția de antrenor secund al echipei spaniole Alaves (2017) și al naționalei Albaniei (2017), sub comanda lui Giovanni De Biasi. Din 2019 în 2021, timp de două sezoane s-a ocupat de pregătirea echipei Parma U19, iar în următorul sezon a fost pe banca celor de la FC Torino U17. Sezonul 2022-2023 l-a găsit în continuare în cadrul sectorului de tineret al FC Torino, după care a lucrat din nou ca secund, la Triestina. Ca jucător, Marco Veronese a debutat în Serie A în tricoul echipei Internazionale Milano, înregistrând doar trei apariții, după care cariera și-a construit-o la echipe din Serie B și Serie C. Are trei promovări din Serie C în Serie B ca și component al echipelor Monza, Modena și Cesena.

a transmis CSM Ceahlăul

Am urmărit multe meciuri ale echipei Ceahlăul din sezonul precedent. Am remarcat că Liga 2 este un campionat alcătuit din echipe bune, că se practică un joc fizic, dar și că sunt jucători cu calitate. Consider că sunt un antrenor care are capacitatea de a se adapta și-mi doresc ca echipa să transmită o energie pozitivă către suporteri pentru ca cei din tribună să ne sprijine mereu. Suporterii trebuie să vadă că echipa se sacrifică pentru fiecare minge, că joacă bine, că își creează ocazii și că marchează.

a declarat astăzi Marco Veronese.

Obiectivul echipei noastre va fi în sezonul 2024-2025 o clasare cât mai sus în ierarhia Ligii 2, pentru ca în anul competițional 2025-2026 CSM Ceahlăul să fie una dintre pretendetele la promovarea în prima divizie românească.

Reunirea echipei rămâne pentru data de 24 iunie 2024, la Piatra Neamț. Informații despre programul echipei, despre noutăți în ceea ce privește lotul vor fi transmise când aceste date vor fi exacte.

au conchis reprezentanții Ceahlăul

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate