Incident în Neamț. Un copac s-a prăbușit peste o mașină parcată

0

Prin apel la 112, la ora 13:20, pompierii au fost înștiințați despre faptul că în municipiul Roman, pe strada Anton Pann, un arbore s-a rupt și a căzut peste un autoturism.


La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman, SVSU Roman și Delgaz Grid.
Ajunși la locul indicat, pompierii au constatat că un arbore ce s-a rupt a căzut peste firele rețelei electrice și peste un autoturism parcat, blocând și accesul pietonal. Din fericire, în momentul producerii evenimentului, în zonă nu se aflau persoane.
Cu ajutorul echipamentelor specifice, forțele de intervenție au acționat pentru îndepărtarea arborelui de pe autoturism și de pe trotuar.
De asemenea, pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar reprezentanții operatorului de distribuție a energiei electrice au acționat pentru remedierea defecțiunilor cauzate de eveniment.

a transmis căpitan Irina Popa – ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate