După ameninţările noului ministru de la Turism: Ştefan acuză pe ministrul Grapini de abuz serviciu

2

Declaraţiile recente ale noului ministru al Turismului, Maria Grapini, care a intrat într-o dispută cu fostul ministru Elena Udrea, deputat de Neamţ, au atras atenţia şi primarului de Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan. Acesta s-a arătat destul de deranjat de faptul că ministrul Grapini a menţionat că va solicita un nou audit la instalaţiile de transport pe cablu din ţară şi că, suplimentar, a făcut din cea de la Piatra-Neamţ un exemplu negativ.

„Eu o să fac un audit şi o să spun public, transparent, ce am găsit. Îmi propun să implementez un mod de organizare pe sistemul de management al calităţii. Cum se întâmplă în mediul privat, se va face o predare de gestiune astfel încât cel care vine trebuie să vadă ce găseşte. Nu am cu cineva, ceva. Sper să se modifice legea responsabilităţii ministeriale, să existe o responsabilitate pe instituţie şi alta pe persoana care conduce instituţia”, a afirmat Maria Grapini în urmă cu două zile, pentru toate posturile TV naţionale.

Ieri, Gheorghe Ştefan şi-a exprimat propria opinie vizavi de intenţiile ministrului. „Foarte bine. Să facă controale şi audit la toate telegondolele din România şi din Europa. Nu e primul audit. Acolo au fost şi cei de la Curtea de Conturi şi de la Finanţe şi de la minister. Ceea ce nu înţelege doamna ministru este că această instalaţie este finanţată de la bugetul local, nu de la minister.
Sursa: Realitatea

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Leo Taxil spune

    Abuzurile acestui primar pedelist-basist au depasit orice limita: din banii nostri si fara acordul nostru, dar cu supunerea slugilor de consilieri, care voteaza ca maimutele, s-au finantat cu miliarde de lei lucrari total inutile, precum stadionul si tunelul din fata primariei, iar lucrari de mare importanta, precum reparatia Teatrului Tineretului, au fost incredintate unor clienti pedelisti, care si-au batut joc de ele pe sume colosale; e nevoie de interventia organelor de ancheta sa stabileasca vinovatia si masurile reparatorii. Noroc ca mai exista presa neaservita care ne arata adevarul.

  2. popa gheorghe adrian spune

    Pai da, are dreptate JIJI, de la bugetul local…adica din banii pulimii cu dobanzi fantasmagorice. Ce mult imi place cand dulaul sare la gatul celor pe care inca il mai pasuiesc…ABUZURI MAI MARI CA TINE N-A FACUT NIMENI, DAR INCA BAIATUL NU A PUS UMARUL LA DEZASTRU. Cu cate putin din stanga si dreapta problemele se vor rezolva.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate