Hală cu material lemnos, distrusă de flăcări – Daunele sunt majore (NEAMȚ)

0

La ora 17:20 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o hală în care erau depozitate materiale lemnoase, în comuna Costișa.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov, SVSU Costișa și Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț.
La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la acoperișurile a două construcții în care erau depozitate materiale lemnoase și utilaje de prelucrare a lemnului , existând posibilitatea generalizării la cele două construcții.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars acoperișurile celor două construcții pe o suprafață de aproximativ 600 mp și s-au deteriorat utilaje de prelucrare a lemnului, 40 mc de cherestea și 15 mc semifabricate din lemn.
Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.
La această intervenție au participat și voluntari din cadrul SVSU Dochia, care treceau întâmplător prin acea zonă. Aceștia sunt frații Barcan Gabriel și Mihai.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate