Accident cu victime în Neamț, pe DN 15C

0

La data de 14 mai, în jurul orei 12.25, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier, produs pe DN 15C, în localitatea Bodești.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 60 de ani, din Oșlobeni, conducea un autoturism pe DN 15C, pe direcția Tîrgu Neamț – Piatra Neamț, ar fi efectuat manevra de viraj la stânga, spre strada Precista, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism, condus de un bărbat de 75 de ani, din Bacău, care se deplasa din sens opus.

Din impact, autoturismul condus de bărbatul din Bacău a fost proiectat într-un autoturism parcat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ambilor conducători auto, bărbatul de 60 de ani, fiind transportat la spital. Totodată, aceștia au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

a transmis IPJ Neamț

În jurul orei 12:30 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15C, în comuna Bodești.
În accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme, dintre care unul era staționat.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM), Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ), Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bodești (SVSU) și Secția de Drumuri Naționale (SDN).
Conducătorul unui autoturism nu s-a putut evacua din cauza leziunilor rezultate. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice, au acționat pentru scoaterea victimei din autoturism. Ulterior, bărbatul de 70 de ani a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Județean Piatra-Neamț.
În urma accidentului rutier o remorcă în care se aflau peleți s-a răsturnat, iar circulația a fost îngreunată. Pompierii și lucrătorii de la SDN au acționat pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.
De asemenea, au fost asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate