COMES SA finalizează primul lot de echipamente cu destinație finală, pe cale maritimă, Nigeria

0
FOTO: COMES S.A.

Anton Măzărianu, directorul general al COMES SA, a declarat recent pentru Ziarul Financiar că renumita companie nemțeană, producătoare de utilaje grele sub presiune și piese de schimb pentru industria chimică, petrochimică, petrol și gaze, se extinde pe piața din Nigeria.

Potrivit directorului COMES SA, a fost deja semnat un contract pe o perioadă de 5 ani. Astfel, compania din Săvinești va livra utilaje pentru stocare de gaze pe continentul african. Cu o cifră de afaceri și un profit în continuă creștere, COMES SA exportă 70-80% din producție. Potrivit lui Anton Măzărianu, contractul din Nigeria aduce companiei nemțene circa 7-8 milioane de euro anual.

Proiectul COMES S.A., destinație finală Nigeria, decurge conform planning-ului. Primul lot de echipamente se apropie de termenul de livrare stabilit, astăzi (n.r. 13 mai 2024) fiind în operațiuni finale, echipele noastre urmând să planteze atașamentele exterioare, să efectueze probele de casă, apoi protecția anticorozivă și ambalarea pentru transport maritim.
Rețelele exterioare sunt parte a furniturii COMES S.A., însă din motive de logistică, instalarea acestora se face în parcul industrial din Nigeria.

Suntem mândri că facem parte din acest proiect ambițios și că echipamentele noastre operează la mii de mile distanță.

a transmis compania COMES SA într-un comunicat

Minunile tehnologice produse de compania COMES SA pe platforma Săvinești sunt deja cunoscute de aproape toți nemțenii, iar echipamentele fabricate aici sunt o resursă importantă pentru industria chimică și petrochimică din țară, dar și de peste hotare. COMES Săvinești este unul dintre principalii producători de echipamente industriale, sub presiune, de mare tonaj, din Europa de Est și, ca să folosim o expresie mai plastică, „e pe val”, având oportunități extraordinare pe mai multe continente ale lumii.

După închiderea relațiilor economice cu zona ex-sovietică, COMES SA a reușit să acopere pierderile ducându-se spre alte piețe de pe glob. Comenzile de milioane de euro vin din partea clienților care au nevoie de echipamente unicat, clienți care fie apelează direct la COMES, fie sunt identificați prin intermediul târgurilor de profil sau cu sprijinul echipei de marketing a companiei.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate