(INCENDIU MORTAL) Bucuria zilei de azi, umbrită de o tragedie produsă la prima oră: bărbat decedat în casa cuprinsă de flăcări (NEAMȚ/FOTO)

0

În această dimineață, în jurul orei 06:45 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din comuna Zănești.


La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov, SVSU Zănești și Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț.
Până la sosirea forțelor de intervenție din interiorul locuinței a fost evacuat un bărbat de de 67 ani, in stop cardiorespirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de membrii echipajului SMURD. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanța SMURD TIM declarând decesul acestuia.
Incendiul s-a manifestat în interiorul bucătăriei, la nivelul unui perete din imediata apropiere a sobei, cu degajare mare de fum. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars 4 mp din peretele casei și s-au deteriorat 2 mp din tavan.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de sistemele de încălzire
, a transmis Căpitan Irina POPA – ISU NEAMȚ.

Condoleanțe familiei!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate