Diana Șoșoacă, baie de mulțime la Piatra-Neamț cu ocazia inaugurării sediului SOS din Piața Centrală (FOTO/VIDEO)

1

Astăzi, 7 martie, senatorul Diana Șoșoacă a venit la Piatra-Neamț pentru o conferință de presă cu ocazia inaugurării noului sediu SOS România – filiala Piatra-Neamț, situat în Piața Centrală.

Deși conferința de presă era anunțată la ora 14.00, evenimentul s-a amânat până în jurul orei 15.00, întrucât Diana Șoșoacă a fost blocată într-o coloană în trafic din cauza unui accident rutier.

Chiar și cu această întârziere, membrii de partid și simpatizanții au așteptat-o în fața sediului din Piața Centrală cu pâine și sare, flori și în număr destul de mare pentru o conferință de presă pe subiecte politice care, de regulă, nu prezintă mare interes pe plan local. Spre deosebire de alți lideri de partide care au șoferi, Diana Șoșoacă a coborât de la volanul mașinii și a stat minute bune să salute mulțimea adunată cu scopul de a o întâlni.

Pe lângă inaugurarea noului sediu, printre subiectele principale ale conferinței de presă pe care urmează să o susțină Diana Șoșoacă se numără: prezentarea filialelor Partidului S.O.S ROMÂNIA – Neamț, lansarea candidaților și discuții libere prin sesiune de întrebări și răspunsuri, oportunități de dialog și discuții pe marginea politicilor naționale și regionale.

Fără alte comentarii și concluzii pe care le puteți trage și dumneavoastră, singuri, vă arătăm mai jos ce a fost astăzi în Piața Centrală:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Marcel spune

    Care e marea asta de oameni….sunteți maxim 100…..dintr-o populație a orasului de 80000-120.000 de locuitori, sa zică mersi dacă ia 3% la alegeri. Cu aur…a fost o greșeală acum 4 ani, nu se va mai repeta, nici usl nu ia 35 % împreună.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate