Fără niciun stres: un șofer care a acroșat un bărbat ce repara un autoturism, și-a văzut liniștit de drum/Poliția l-a depistat la scurt timp (NEAMȚ)

0

La data de 15 februarie a.c., în jurul orei 19:20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, urmat de părăsirea locului evenimentului.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că in timp ce un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Târgu-Neamț, repara un autoturism oprit, fiind întins pe partea carosabilă, ar fi fost acroșat de un autoturism care și-ar fi continuat deplasarea.

Bărbatul de 52 de ani împreuna cu proprietarul mașinii pe care o repara au plecat în urma autoturismului implicat în evenimentul rutier, dar după discuții purtate în contradictoriu cu persoana bănuită de producerea accidentului, acesta a plecat într-o direcție necunoscută.

Victima a fost  transportată la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În jurul orei 20:00, polițiștii au identificat atât autoturismul implicat in eveniment cât și persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Agapia. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate