Un copil din Neamț, victima unor fapte care îl pot marca pe viață. Cu intervenția DAS și a Poliției, a fost trimis în plasament

0

La data de 12 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către reprezentanții D.A.S. Roman, cu privire la faptul că, un minor în vârstă de 6 ani, din Roman, s-ar afla într-o situație de risc. Potrivit unor surse, copilul ar fi fost supus unor abuzuri grave, însă situația de fapt va fi stabilită în cadrul unui dosar penal deschis de Poliție.

„La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de poliție. Față de minor a fost luată măsura plasamentului în regim de urgență, într-un complex de servicii rezidențiale.

Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, urmând ca după administrarea tuturor mijloacelor de probă să fie dispuse măsuri legale.

Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii unei fapte contra integrității și libertății sexuale, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.”, a transmis Insp. Ciofu Ramona, IPJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate