Demers în CJ Neamț pentru accelerarea reabilitării secției de Oncologie a spitalului din Piatra-Neamț

0

Vicepreședintele CJ Neamț, Dragoș Chitic, anunță încă un pas important în planul de redresare a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

În ședința de Consiliu Județean de luni, 12 februarie, a fost aprobată documentația tehnico-economică care va sta la baza licitației și contractării lucrărilor de reabilitare-consolidare a Pavilionului Oncologie din cadrul Spitalului Județean, operațiuni ce vor fi derulate, în perioada următoare, prin Compania Națională de Investiții.

„Sănătatea nemțenilor reprezintă o prioritate pentru Consiliul Județean Neamț iar confortul pacienților oncologici un element fundamental în planul de redresare și modernizare a Spitalului Județean de Urgență Neamț.”, a declarat Dragoș Chitic.

Potrivit Hotărârii de Consiliu Județean, investiția are o valoare estimată de 45,6 milioane de lei, din care construcții-montaj în sumă de 25,6 milioane de lei, și o durată estimată de execuție de 14 luni.

Contribuția din bugetul județului Neamț este de 393.732,91 lei, iar contribuția CNI de 42,2 milioane de lei.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate