Ceahlăul a învins CSM Reșita în ultimul meci amical al cantonamentului din Antalya

0

CSM Ceahlăul a jucat astăzi ultimul meci al cantonamentului din Antalya contra colegei de eșalon, CSM Reșița. Partida a început la ora 14.30 și s-a încheiat cu înfrângerea adversarilor galben negrilor.

După ce în prima repriză CSM Reșița a înscris un gol în minutul 33, în a doua repriză Ceahlăul a egalat în minutul 51 prin Neicuțescu, care a marcat din pasa lui M. Constantin.

În minutul 53, Llullaku a marcat al doilea gol pentru Ceahlăul din pasa lui Constantin. În minutul 58, Onișa înscrie al treilea gol pentru Ceahlăul.

În minutul 85, CSM Reșița reușește să înscrie al doilea gol, însă meciul s-a încheiat cu scorul 3-2 pentru CSM Ceahlăul Piatra-Neamț.

Echipa noastră urmează să revină sâmbătă, 10 februarie, în țară, iar săptămâna viitoare va relua pregătirea pe plan local. În funcție de ziua de disputare a jocului cu Concordia Chiajna din etapa 16 a Ligii 2 urmează a se fixa și jocul amical cu CSM Focșani (Liga 3, Seria 2) ce va fi pe terenul vrâncenilor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate