Incendiu la o gospodărie din Neamț. O femeie a fost transportată la spital

0

Astăzi, 6 februarie, în jurul orei 12:35, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-o gospodărie din localitatea Căciulești, în comuna Girov.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț și SVSU Girov.
La sosirea pompierilor incendiul se manifesta într-o gospodărie, cu flacără deschisă la mansarda și acoperișul casei și la o anexă gospodărească, cu posibilitatea propagării la alte construcții. Vântul a favorizat extinderea flăcărilor.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Au ars: acoperișul (construit din lemn și acoperit cu tablă) și pe mansarda casei pe o suprafață de aproximativ 250 mp, tâmplăria aferentă (uși și ferestre), bunurile din camerele mansardei ( mobilier, aparate electrocasnice, materiale textile etc) și o anexă gospodărească (construită din lemn si acoperită cu plăci de azbociment) cu suprafața de 100 mp în care erau depozitate 300 kg cereale, 5 mc lemn de foc, scule și unelte de uz gospodăresc.
Proprietara locuinței în vârstă de aproximativ 71 de ani a fost preluată și transportată de echipajul SMURD la UPU Piatra-Neamț deoarece a suferit atac de panică.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

a transmis căpitan Irina Popa – ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate