Între viață și moarte, doar câteva secunde: bărbat în stop cardio-respirator salvat printr-o intervenție contracronometru (NEAMȚ)

0

În jurul orei 12:30, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre faptul că o persoană ce locuiește în municipiul Roman într-un apartament situat într-un bloc de locuințe pe strada Unirii, are nevoie de asistență medicală deoarece se simte rău.

La locul solicitării s-au deplasat un echipaj cu ambulanță de la SAJ și un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Roman.
Ajunși la locul indicat s-a constatat că persoana nu răspunde la ușă si nici la telefon. Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au intrat în apartamentul situat la al doilea etaj unde au găsit un bărbat căzut într-una din camere. Bărbatul de aproximativ 62 de ani se afla în stare de inconștiență (în stop cardio respirator). Imediat au fost începute manevrele de resuscitare și a fost solicitat în sprijin echipajul SMURD TIM. Din fericire, bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare și ulterior a fost transportat la CPU Roman
, a transmis Căpitan Irina POPA – ISU Neamț.

Felicitări salvatorilor!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate