ULTIMA ORĂ: Incendiu la o casă din Piatra-Neamț

0

Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț intervin în această seară, în municipiul Piatra-Neamț, pe strada Cezar Boliac, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o casă P+M.

Actualizare:

În jurul orei 18:00 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată pe strada Cezar Boliac în municipiul Piatra-Neamț. La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț.
La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul casei și la o anexă gospodărească, cu posibilitatea generalizării la cele două construcții
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars acoperișul anexei și parțial al casei pe o suprafațădeaproximativ 150 mp, bunuri din interiorul anexei (aparate electrocasnice, mobilier etc), tâmplăria din lemn aferentă anexei.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric.

a transmis căpitan Irina Popa – ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate