Ceahlăul, remiză cu FC 08 Homburg în amicalul jucat astăzi în Turcia (VIDEO)

0

Astăzi, 1 februarie, începând cu ora 14.00 s-a jucat meciul amical dintre CSM Ceahlăul și FC 08 Homburg din Germania. Evenimentul sportiv a avut loc în Turcia, acolo unde echipa pietreană se află în cantonament. Aceste meciuri au rolul de a pregăti echipa galben negrilor pentru meciurile care urmează să aibă loc în Liga 2.

Meciul s-a încheiat cu scorul 2-2. În minutul 6 a înscris pentru Ceahlăul Alexandru Core. În minutul 8, Phil Harres înscrie pentru Homburg. Al doilea gol pentru Homburg este înscris în minutul 33 de Ivan Knezevic. Ceahlăul egalează în minutul 45 prin Sergio Cortelezzi. Scorul 2-2 s-a menținut în repriza a doua.

CSM Ceahlăul joacă mâine, 2 februarie, al doilea meci al cantonamentului din Turcia cu Rapid II Viena. Vor fi două reprize a câte 60 de minute.

De asemenea, s-a stabilit ca pe 6 februarie să aibă loc partida CSM Ceahlăul – Gremio Esportivo Mauense (Brazilia). Așa cum se știe, pe 9 februarie va fi înfruntarea cu CSM Reșița.

Cel mai probabil, pe 4 februarie, CSM Ceahlăul va avea amical cu Tobol Kostanay, echipă de primă divizie din Kazahstan care în 2023 a câștigat Cupa Kazahstanului, iar în 2021 a fost campioană.

a transmis clubul sportiv din Piatra-Neamț

Meciul poate fi urmărit integral mai jos:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate