„Academia Doreilor” în Piatra-Neamț: de ziua unirii s-a constatat că nu se mai poate uni nimic, au greșit conducta/ERROR 404, magistrala not found

6

S-a tot vorbit și s-a tot anunțat despre lucrările de cuplare la magistrală dar pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să fie îndeplinite musai două condiții: să existe o țeavă nouă iar acea țeavă nouă să fie adusă lângă magistrală. Doar zis dar NU făcut, iar lucrările au înghețat pentru că s-a comis o greșeală – conducta în care urma să fie cuplată țeava nouă nu e magistrala ci o piesă de muzeu dezafectată, nefuncțională. A dat eroare GPS-ul probabil și astfel am rămas cu o groapă și 2 țevi care nu se pupă între ele din cauza…„nepotrivirii de caracter”:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
  1. Nicu spune

    Hei, dar Doreii s- au întrecut și la executarea trotuarelor.
    O bătaie de joc!

  2. FLORIN spune

    Nu e nici o mirare.
    De cand s-au publicat numele firmelor care au ”castigat” aceasta licitatie pe Decebal,ne-am dat seama ca va fi dezastru.
    Singurul”optimist”,primarul Carabelea nu a vrut sa anuleze licitatia si a continuat sa ”crediteze” aceste firme praf de incompetenta,fara utilaje si fara stiinta de a face astfel de lucrari.
    Acum,a venit nota de plata,pentru noi si pentru primarul Carabelea,bineinteles, alaturi de”echipa”castigatoare…..

    1. Andrei spune

      Din cate vad v a dat eroare dvs cu filmarea .Nu am treaba sunt din Cluj dar ce ati filmat pare canalizare secundara nu magistrala de apa.se numeste teava canalizare fii 315 probabil sn 8.Magistralele de apa sunt de 1200-2000 la un asa judet si canalul la fel .Mai dau eroare si cameramani.

  3. Bogdan spune

    Lucrări Made by 2024 !

  4. Bogdan spune

    Lucrări Made by 2024 , magistrala , căminul de lângă Cinema Mon Amour și altele.

    1. Chiriac spune

      Posibil ca ,,Academia Doreilor” se afla în curtea ApaServ P. Neamt care este proprietara de drept a conductelor magistrale de apa inclusiv planurile traseelor acestora. Proiectarea si lucrarea a fost avizata de proprietarul conductelor, indicând pe plan detaliat amplasarea exacta acestora.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate