Trei ani și respectiv 10 luni de închisoare pentru 2 bărbați: unul din Crăcăoani și altul din Piatra-Neamț/Polițiștii i-au condus ieri la penitenciar

0

La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Neamț au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui tânăr în vârstă de 24 de ani, din Crăcăoani.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Piatra-Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, pentru săvârșirea de infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mărgineni au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din Piatra-Neamț.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Piatra-Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 10 luni, pentru săvârșirea de infracțiunii de conducerea sub influența alcoolului.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate