Juniorii de la CSM Ceahlăul Piatra-Neamț au revenit din vacanță

0

Echipele de juniori mari ale CSM Ceahlăul Piatra-Neamț (n.n. – Juniori A și Juniori B) au început și ele pregătirea, după vacanța de iarnă. Toată această perioadă de până la startul întrecerilor oficiale va fi petrecută de tinerii galben-negri pe plan local, cu antrenamente și jocuri amicale ce vor avea loc în special pe terenul cu gazon sintetic de la Stadionul Municipal ”Ceahlăul”.

”Nu vom efectua nici un cantonament până vom începe sezonul oficial în martie, dar vom profita cât mai mult posibil de condițiile bune de pregătire de acasă. Avem terenul sintetic, avem sală de forță, așa că juniorii vor munci pentru a fi în forma cea mai bună la startul sezonului de primăvară”, a declarat Daniel Mahu Moisii, responsabil cu activitatea la copii și juniori la CSM Ceahlăul.

Antrenorul a mai anunțat și că sunt discuții demarate pentru ca ambele formații de juniori mari să dispute câteva jocuri amicale până în martie când se reia parcursul în campionat.

Juniorii A sunt pe locul 2 în ierarhia Seriei 1, Play-off, cu 36 de puncte, la un punct distanță de AFC Botoșani (locul 1), iar în urmă are mai are pe LPS Roman (29p), LPS Iași (26p), Pajura Huși (22p) și LPS Suceava (17p).

Juniorii B ocupă locul al treilea în clasament (34p) fiind la egalitate de puncte cu AFC Botoșani (locul 2), în timp ce lider este LPS Suceava (42p). Clasamentul fazei play-off în Seria 1 le mai are în componență pe CSM Bacău (27p), LPS Iași (26p) și LPS Piatra Neamț (16p).

”Obiectivul fiecărei echipei este să se califice în fazele eliminatorii ale Campionatelor Naționale, atât la U19, cât și la U17. Suntem pe podium înaintea ultimelor etape din play-off și chiar cred că putem să trecem cu ambele mai departe. Se califică în fazele eliminatorii formațiile ce vor termina pe locul 1 în serii și șapte cele mai bune echipe de pe locul 2. Juniorii U19 își continuă și traseul în Cupa Național U19 și vom avea meci acasă pe 10 martie cu FC Bacău, în optimi de finală. De pe 16 martie vor începe jocuril oficiale în campionat ambele grupe”, a mai spus Daniel Mahu Moisii.

Sursa/foto: CSM Ceahlăul Piatra Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate