Prefectul Adrian Niță despre modul în care s-a intervenit ieri în Piatra-Neamț, în contextul fenomenelor meteo: „(…)cred că este inacceptabil”

5

Invitat în cadrul emisiunii „Revista Presei…altfel”, Prefectul de Neamț, Adrian Niță și-a exprimat îngrijorarea în ceea ce privește modul în care s-a intervenit (sau mai bine spus NU s-a intervenit) în Municipiul Piatra-Neamț în contextul fenomenelor meteo extreme care au generat mai multe probleme decât ar fi fost normal:

În ceea ce privește modul în care s-a intervenit la Piatra-Neamț ieri, în data de 8 – cred că este inacceptabil ce s-a întâmplat aici în oraș. Mă aștept ca astăzi toate instituțiile care răspund, împreună cu Primăria, mai ales în ceea pe privește șantierele din oraș și modul în care s-a intervenit ieri.. consider că trebuie să primim niște explicații și mă aștept să văd și niște sancțiuni acolo unde este cazul. Mă refer în primul rând la viabilitatea acestor culoare de mobilitate urbană care au creat probleme și cred că nu mai poate nimeni da vina pe condițiile meteo pentru că au fos „n” avertizări – și nu de acum, ci de mai bine de un an de zile despre felul în care vor funcționa ele și cât de eficiente și utile vor fi. Eu nu am cunoștință despre vreo ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență la Piatra-Neamț, cum s-a întâmplat în celelalte 2 orașe, dar astăzi voi convoca eu o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență unde îi voi convoca și pe reprezentanții Primăriei și a tuturor celor implicați pentru a vedea ce s-a întâmplat și ce se va întâmpla de acum încolo pentru că iarna abia începe – am observat cu toții în ultimii ani că episoadele de iarnă severă se duc până undeva în aprilie deci vom avea de lucru de acum încolo și trebuie să fim pregătiți pentru că ceea ce s-a întâmplat ieri în Piatra-Neamț, cred eu că nu a fost bine” a declarat Adrian NIȚĂ.

Întregul material video poate fi urmărit mai jos:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. Andrei Varga spune

    O mare porcărie, ieșirea în Traian de pe Lămâiței datorită nefunctionarii semaforului. Dimineața coada e de la Reconstrucția până pe Traian. O denivelare imensă la trecerea de pietoni pe deasupra. Semafor care trebuie urgent repornit .

  2. Mc spune

    Nu ne mai punem problema asta, de câțiva ani suntem înzăpeziți sau plini de noroi. Mai avem puțin și scăpăm de acest primar și echipa lui care sunt cei mai incompetenți conducători pe care i-a avut acest oraș.

  3. Leonard spune

    Astazi la ora 9,00 m-am deplasat d e la Unic -Petricica pina in zona Petrodava-Magazin si nu se intervenise la curatat pietonalul, linga Ceahlau erau cca 10 mp curattati de banca d epe colt, apoi parcul era neatins, mai in jos dupa ISC nimic. Am ramas surprins, probabil nu mai platim deszapezirea ca sa nu cheltuim. Ar trebui verificat in situatiile d elucrari acceptate Primarie, daca pe data de 9 ian a fost prinsa si zona asta.

    1. Catalin spune

      Au fost luati prin surprindere🙄🙄

  4. Enea Vasile spune

    Felicitări domnule Prefect! De multă vreme trebuia tras la răspundere primarul iresponsabil pentru ceea ce a făcut din oraş! S-au produs atâtea accidente pe ,,culoarul cu carabelici” de care se face direct responsabil!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate